Kwaliteit & patiëntveiligheid

Ik heb een afspraak in het ziekenhuis. Hoe gaat dat nu in zijn werk?

Het Maastricht UMC+ start de reguliere zorg langzaam op. We breiden de zorg in fasen uit en zorgen voor een goede balans tussen de coronazorg en de reguliere zorg. Op deze pagina krijgt u meer informatie over hoe een poli-afspraak nu zijn werk gaat.

Wordt u geopereerd of opgenomen in ons ziekenhuis en bent u benieuwd hoe de dag van uw operatie en/of opname eruit ziet? Lees dan hier verder.

 

afspraakGaat mijn afspraak door?

Niet alle patiënten kunnen weer tegelijk in ons ziekenhuis terecht. We begrijpen dat u zich afvraagt wanneer uw ziekenhuisafspraak wordt ingepland en u weer naar het ziekenhuis mag komen. 

Lees meer


 

hoofdingangHoe ziet mijn ziekenhuisbezoek eruit?

Als u binnenkort een afspraak heeft in het ziekenhuis, bent u vast benieuwd hoe dit nu in zijn werk gaat. Om u hierop voor te bereiden leest u onderstaande informatie. Niet alles zal zo zijn zoals u misschien gewend was. Bent u ervan bewust dat deze veranderingen er zijn voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers.


WachtenBij binnenkomst

We vragen u om niet eerder dan 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn in het ziekenhuis. Bent u eerder, wacht dan even buiten of in uw auto  en kom niet eerder naar binnen.

Lees meer


LooprouteLooproutes en afstand houden

U volgt uw looproute in het ziekenhuis via lijnen op de vloer. Op plekken waar patiënten of medewerkers niet tegelijkertijd kunnen passeren, zijn opstelplaatsen gemaakt, waar u even op 1,5 meter afstand van de ander kunt wachten.

Let op, de routebeschrijving op uw afsprakenbrief kan gewijzigd zijn!

Lees meer


OnderzoekkamerIn de spreek- en onderzoekkamer

Bij fysiek onderzoek dragen onze medewerkers beschermingsmiddelen. Dit doen ze voor uw en hun eigen gezondheid. Dit kan een neusmondmasker zijn, een schort, handschoenen en een spatbril. Dit ziet er anders uit maar nogmaals: dit is voor ieders veiligheid.

Lees meer


MaatregelenMaatregelen

Het Maastricht UMC+ neemt maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus. We zetten ze hier even op een rij.

Lees meer

 


 

Wat vindt u van deze pagina?